Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Πίσω στο σχολείο λοιπόν!


          
    Λίγες συμβουλές για τους γονείς:
Ξεκινήστε  με το παιδί σας για το σχολείο με ηρεμία και θετική διάθεση-πρώτα εσείς- και να είστε σίγουροι ότι θα τα βοηθήσετε να αισθανθούν μεγαλύτερη σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Χαμόγελα για όλους λοιπόν!
Εξηγείστε στα παιδιά τι θα συναντήσουν στο σχολείο. Μια πρώτη ματιά στο χώρο, στην αυλή, στην τάξη, και γίνεται η πρώτη προσπάθεια για την εξοικείωσή τους.
Κανείς δεν είναι τέλειος! Οι νηπιαγωγοί πάνω από όλα αγαπούν τα παιδιά, οπότε δε χρειάζεται ούτε φόβος, ούτε άγχος. Μαζί θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν πιο σίγουρα για τον εαυτό τους, να χρησιμοποιούν το μυαλό και την φαντασία τους, να αναπτύξουν δεξιότητες, να μάθουν πολλά καινούρια πράγματα, να γίνουν αυτόνομα και χαρούμενα!
 
                                                      
                         Καλή αρχή σε όλους μας!

Γνωριμία!

Καλησπέρα σας! Το όνομά μου είναι Εύη κι αυτό είναι το καινούριο μου blog, στο οποίο θα αναρτώνται κυρίως θέματα σχετικά με το νηπιαγωγείο. Ίσως να με έχετε ξαναδεί στο blog της πολύ καλής μου φίλης κ συναδέλφου Ειρηνούλας, καθώς συνεργαζόμαστε άψογα τα τελευταία χρόνια στο ίδιο σχολείο και μοιραζόμαστε το ίδιο τμήμα!
Καλή σχολική χρονιά!... θα τα λέμε συχνά από δω και πέρα ;-)